TJENARE MANNEN!


i övrigt tror jag telefonjäveln får heta raggar-roy. det första som slog mig. säger antagligen mer om mig än om raggar-roy. men ändå. lagom white trash. smeknamnet som bör kännas till för framtida inlägg; ragge. over and out.


ÖNSKAR ALLA EN SKITNÖDIG ADVENT.
nej, så här cool är jag inte nu. långt ifrån. jag försöker mig på en sådan där 'blogg-grej'. typ skriver ett superointressant inlägg om vad jag ska göra idag, dricka någon fettfri macchiato på något hippt ställe och köpa dom där skorna för femtusen som någon för smal fashionista hade på sig på någon slags gala. och istället för att lägga upp en bild på hur man ser ut i skrivande stund går man igenom hela arkivet med egobilder och väljer en där man ser lagom cool och obrydd ut. well.. skillnaden mellan mig och 'riktiga' bloggare är att jag inte vet vad en macchiato är (men visst finns det något som heter så?), inte har femtusen spänn att lägga på ett par skor och att jag erkänner att min nuvarande uppenbarelse är långt ifrån bildens. i själva verket har jag en skitnödig första advent i min ensamhet och ser ungefär exakt så här förstörd ut..


vad händer med min första advent? tack som fan jesus.


SEPARATIONSÅNGEST.


idag har jag investerat i en ny mobil. men inte en sådan där ajfån. lägger hellre sjutusen på en resa till solen. men, that's just me.. apparently. men faktum kvarstår ändå att jag dumpat classe ohlson för någon som är 'som alla andra'. en sådan som kan ta bilder, spotifya och göra en beroende av wordfeud. kommer jag ångra mig? ingen är som classe. vem kan överleva både toalettdrunkning, tegelväggsdunkningar och asfaltstapp liksom? får fan ångest i skrivande stund. har lämnat honom alldeles ensam i tusen bitar i soffan också (läs; tre bitar.. för han är så jävla fantastisk och kan inte gå sönder i fler!!!!11). nu känns det ännu värre. den har en del att leva upp till den här krabaten. ska börja med att ge den ett riktigt risigt namn så den verkligen får kämpa för sin överlevnad och kärlek..

några förslag?


FLIRTING WITH DISASTER.
HUR kan man glömma ett sådant älskvärt namn? typ kvinnornas kvinna! mums.


BRA SKIT.


idag har släkten varit här. vi har ätit massor. och varit allmänt släktiga. ni med släkt vet vad jag snackar om. både ris och ros liksom. höjdpunkten var ändå när min lillkusin emma lärde mig massa saker som är värt att veta om bajs. hur man bajsar, vilka som bajsar, vart man kan bajsa.. bara två bast och så mycket kunskap. är himla tacksam att hon delade med sig. känns ändå jävligt viktigt att veta att man t ex bajsar bäst ute i trädgården. who knew liksom?

skitkul. skitkul. skitkul. nu drar jag tillbaka till mitt stockholm.


KROPP-KAKA, TACK!


okej. kroppkaka. kropp-kaka. KROPPKAKA! är man sexuellt frustrerad om det inte bara vattnas i munnen utan börjar rinna lite längs benet också?

tillåter mig själv svara på min egen fråga.
- JA! också ett cpmongo.
- tack, då vet jag.


SMILEY.


den enda helgen min bästa vän kunde ta sig från grannlandet till stockholm och den helgen nästan hela 'mitt' kalmar vallfärdat till stockholm för inflyttningsfest. jo, men det var ju den helgen frida p tagit ledigt från jobbet för att åka hem. tajming är inte mitt andranamn direkt. men jag har det rätt bra. har i skrivande stund matkoma undertecknad hemlagade kroppkakor. så jävla värt. 

fick ett litet infall tidigare som vi kan välja att kalla något i stil med 'jagärsåjävlatröttpåmigsjälvattjagsomnarnärjagprecisgåttupp' eller närrelaterat. singlade slant mellan att pierca mig och färga håret i någon opassande färg. och nu har jag som bilderna visar alltså en ständig känsla av en fet prilla under läppen. det enda som saknas är den där saften som börjar rinna efter ett tag och spyattacken som följer. känns med facit i hand som om det här alternativet var snäppet vassare. klapp på axeln, frida. nu slipper du överväga att börja snusa eller röka på riktigt. jo, jag är seriös. tanken har slagit mig. vad händer med det liksom? någon slags livskris på gång?

nu ska jag spela något magiskt döda-spel med lillebror. förökte i övrigt förhöra honom på engelskan nyss. jag ba 'woho, big sis är fan fett grym på engelska, jag kan hjälpa dig'.. fem minuter senare efter att ha läst igenom två sidors oväsentlig nonsens jag inte minns att jag någonsins lärt mig 'äh, alltså.. det här kan ju du, du behöver inte mig.. kör på känsla!' skolning vs. känsla 0-1. (någon som inte instämmer? ta ut alla satsdelar i detta inlägg och återkom..)

well, ALLTID lika trevligt att komma hem.


RO(T)FYLLA?


får ingen ro. what to do?


EL DIA DE LOS MUERTOS.


i helgen var det kickoff med jobbet. mer än sjuhundra kickass-pers. kommentar överflödig. slitage 1000.0. fortfarande.


FREDAGSKOS.
tjaba, tjena, hallå. det är fredag och här ligger jag själv i soffan med en godispåse och snurrar håret medan jag tar bilder på mig själv i webcamen. vaskar all alkohol och välkomnar den sockersöta bukfetman. har jag sagt att fredag är min favoritdag?


HÖRDE JAG SNUSKTANT?


jag; vad sägs om lite spetstrosor, erbjudande, blablaaa..
kund F14; nej, blablaaa, har ändå ingen att visa upp dom för..
jag; äh, bara ta på dom, ställa sig vid spegeln och njuta av sig själv..

OKEJ? JORÅMENDETLÅTERJUHURVETTIGTOCHBRASOMHELSTFRIDAP.

jag ska fan vara glad att jag ens har ett jobb.