JÄVLA SNORUNGE!


ni vet när man är snorig. det rinner likt niagarafallen och man vill desperat rädda sörjan från att lämna snorgrottan. och så tar man i brist på närliggande papper sin hand och drar lite lätt under 'öppningarna' för att liksom 'fånga upp'. man tänker att händerna ska tvättas ytterst noggrant med tvål och ljummet vatten i minst en minut alldeles, alldeles strax.. istället stoppar man en minut senare handen i sin naturgodispåse. man gör om samma procedur cirka åtta gånger. och sedan plötsligt slår det en att man sitter och käkar snor. och att det smakar smaskens. den känslan. ni vet. och detta med flashdance-soundtracket 'what a feeling' i skallen. helt normalt.

slutsatser som kan dras av detta;

1. jag är en snorunge
2. jag äter för mycket godis
3. i'm sexy and i know it

föjdfråga;

vad av detta visste vi inte redan?


THE DOG DAYS ARE NOT OVER.


jag är väl sist med den här som vanligt.. MEN PÅ RIKTIGT? VAD HÄNDE? ÄT MIG!

tar mig friheten att lägga ner redan innan jag börjat. någon är uppenbarligen redan bäst. inte lika kul att vara nästbäst tänker jag.
<3


såg nu att ljuset på bilden under är format som ett hjärta. detta tolkar jag som att någon tänker på mig, vill ha mig, älskar mig, vill gifta sig med mig, skaffa barn med mig, bli gammal med mig, dö vid min sida. eller dylikt.

ps1. kan inte låta bli att tänka på hur det skulle vara att ligga med en svullen seriefigur nu. himla obehaglig tanke..

ps2. svullen är ett äckligt ord.


FO REAL FO SHO.


ÄR DET KONSTIGT ATT MAN LÄGGER UPP EN BILD PÅ SIG SJÄLV NÄR MAN SER UT SOM EN SVULLEN SERIEFIGUR I EN DÅLIGT TECKNAD SERIE? (TYP SERIERAD I LOKALTIDNINGS-STYLE) ÄR JAG PÅ RIKTIGT ELLER PÅ LÅTSAS?

i övrigt. vem såg inte guldbaggegalan? ni missade när eric gadd fläskade sönder 'när vi gräver guld'. eller fläskade är helt fel ord. han mer smögfes sönder den. niklas strömstedt satt i publiken. det är fan inte okej. vem är eric gadd liksom? alla som trodde han var död räcker upp en hand! i övrigt var allt som väntat. kyss mig-tjejerna var kyss mig-snygga, bill skarsgård plockade pluspoäng, persbrandt var porr och bornebusch i all ära. vem glömde bjuda den svullna seriefiguren på efterfesten?


ingen censur. **this is me - tAkE iT oR lEaVe It**


FML.


att åka buss väldigt länge kan få en att inse vissa saker. som att det inte räcker så långt att vara snygg till exempel. nog för att man vill köpa ett paket rakhyvlar varje gång man kollar sig i spegeln så här års. men ändå. den spontana känslan just nu är önskan om en bergstopp där FUCK MY LIFE skulle skrikas cirka tusen gånger. jag tror inte att det är nyttigt att åka buss för länge. sa jag att jag var bakis också?


HELLO LOSER!


man kollar biggest loser med en påse tomteskum i famnen. och så går det upp för en att man är the biggest loser personifierad. konstigt det där..


TJABBA, TJENA, HALLÅ.


jag är så jävla upprörd. i somras upptäckte jag (något sent, jag är medveten om det) att jag bodde mitt emot världens kanske bästa ställe. hylands hörna. till och med ett stolpskott kan ju bara genom namnet höra att det var ett hak av högsta rang och värt jordens alla superlativ. ett enda besök och det stod 'hooked for life' i pannan på mig (halvtaskigt ordval för den som skumläser, 'hooker for life' klingar inte alls lika bra, jag är medveten om det också). i alla fall blev jag i min upprymdhet av matorgasm informerad om att det inte skulle bli något andra kärleksmöte på ett tag för stället skulle 'renoveras'. hade jag vetat då att det han egentligen menade var 'förorenas' hade jag vägrat lyfta på asset. man väntar och väntar och tänker att 'den som väntar på något gott..' förvisso. men den som väntar på den fetaste besvikelsen i mannaminne då? nej, precis.

KUL att den lilla pittoreska hörnan har blivit.. vit. sterilt och fullt med dyra människor som dricker dyrare viner i ännu dyrare handgjorda vinglas. KUL att min orgasmframkallande chevrépuck-sallad bytts ut mot något slags överklass-snack. KUL att den assköna ägaren med hår till nipplesen, urtvättad tisha och 501or från hedenhös tid har svirat om till en liten hästsvans med matchande vitt förkläde.. vitt förkläde? kom igen! och KUL att 'hylands hörna' helt jävla logiskt blev till 'bacaro'. bacaro.. låter som någon som vill vara släkt med pacino. eller alldeles för likt bacon. palla tji!

och allt detta har jag kunnat utläsa utan att ens gå in genom dörren. om någon känner för att utforska om detta är lika hemskt som det låter är jag ett stenkast ifrån och mer än öppen för att döda mina fördomar. faktum är ju att jag på äldre dar lärt mig njuta vin. tänker redan nu erhålla om rätten att ändra mig tvärt och börja pola med pacinos och hypea dyra vinläppar för jämnan. man vet ju aldrig..

och ni som undrar om 2012. dags att börja leverera nu!