SMÄLLKARAMELL.


PUST OCH STÖN. har nog aldrig varit så här sliten ett årsslut. blev en rövarjul à la ayia napa-stil (var aldrig den tjejen som var där, men uttrycket ligger bra i mun liksom). visst att överkonsumtionen av alkohol var jävligt närvarande, men julmaten och kärleken ska inte förglömmas. en vuxenjul var inte så dum ändå.. i alla fall inte innan man startade 'dränker mig i handfatet-veckan' med 14-timmarsdagar. man vet att det har gått för långt när man ger tillbaka beloppet kunden ska betala från kassan istället för att ta emot, eller när man flertalet gånger byter ut ordet 'tack' mot 'tass' i samma konversation. vad fan, tass.. se-ri-öst? borde kanske fila på en 'mitt liv som hund 2'.

PUST OCH STÖN. nu är i alla fall snart det här året slut. fan vad skönt. ska bara genomlida två ångestdagar deluxe innan det är dags att bita ihop och komma igen då. (soundtrack; bit ihop och kom igen då, kom igen då, kom igen då). hej nyårsafton och nyårsdagen. tyvärr fuckades mina planer om ett inlåst nyår när min partner in crime uteblev. ger mig alltså ännu ett år på mission impossible; ha en jävligt kul nyårsafton. wish me luck.

i övrigt vill jag mest säga. HEJDÅ KAOSIGA 2011 OCH HEJ UNDERBARA 2012!
FY FAN VAD VI SKA HA DET BRA IHOP!


GOD JUL.

 
och så var det alla dom här femtioelva statusuppdateringarna med 'på väg hem-budskap' så här dan före dopparedan. själv samlar man jävligt mycket vuxenpoäng genom att för första året fira jul utan familjen. ska istället fira med lite snygga tjejer och sex olika sorters öl. big city chritmas, here i come. antar att jag precis tappade några vuxenpoäng där. men hallå liksom. julmat, bira och brudar.. vad kan gå fel? (återkommer med den..) GOD JUL DÅ.


SYNDIG KÄRLEK.


efter midnatt och jag målar naglarna. det är mycket så här i juletid. det är synd om människan som jag och linus-ida brukar säga. verkar inte bättre än att jag käkat någon slags salt sill i min indiska take away också. precis halsat en liter vatten ur vattenflaska. jag dricker alltid ur vattenflaska hemma. sjukt sportig tjej, jag vet. med detta skvalp i magen drar jag salta sillen-slutsatsen och konstaterar att jag antagligen kommer vakna utav överansträngd blåsa om x antal timmar. kul jul.

i övrigt har jag varit ledig idag. och försökt mig på någon slags 'julstämning på stan'. enda skillnaden mellan mig och dom tre miljarder andra människorna som sprang runt på åhléns city var att jag inte var på julklappsjakt. och det värsta med det är såklart att jag måste erkänna att jag härmed blir berättigad labeln som jubelidiot. har inte tid att åka hem över jul, därför ingen julklappsmani och således 0,3 % julkänsla. man får nästan ursäkta mig för mitt tappra försök att hitta den på stan, men bara nästan.. istället blir det lite smällpåkäftenfridap. och jag älskar ändå människor. men det är någonting med den här hysterin som kliar i ögonen. man ba; men sluta härja runt och strö pengar över varandra och typ kramas istället. eller? jag har väldigt lite pengar (för dom lägger mitt ego på kläder till mig själv), däremot har jag massa kärlek. den som är snäll, kan få. för det är synd om människan.


DEAR SANTA.


NEJ, NEJ, NEJ. dom har gjort det igen. jävla facefuck. kan dom sluta vända upp och ner på life as i know it precis när jag lärt mig to know it? vad är det för nytt hittepå med profilerna? jag fattar ingenting. och man vill ju liksom inte lägga ner dyrbar tid på att fatta när man precis avslutat sitt mission att förstå sig på senaste ändringen. det kan väl inte bara vara jag som tycker det här är superbläigt? slår vad om att facefuck var bäst som första version. jag röstar för att vi går tillbaka till det och är nöjda och glada. nej, just det. aldrig är vi nöjda. jag och ragge har liksom polat tops tre veckor och jag är redan sugen på att byta ut honom mot en sådan där ajfån. har man rätt att klaga på att han saknar blixt om man inte är blixten själv direkt? och när jag ändå är igång. vad händer med att min fräsiga blogg-stapel liksom ligger och ruttnar längst ner på sidan istället för blomstrar uppe i hörnet? kära tomte, i julklapp önskar jag mig lite nya skills utan att behöva lägga ner någon dyrbar tid på det. jag har ätit läskigt mycket pepparkakor.. och då var jag ändå snäll redan innan. så, tack på förhand då.


EVA D OCH JAG.

 
spenderar fjärde advent med lite andra krigarkompanjoner. stick together.
BAJS ÄR ETT ÄCKLIGT ORD.


natten gick jävligt tunga fjät igår skulle man kunna säga. vet inte vad fjät är. men tungt var det. och inte är det mycket lättare idag. men kul när det går bra för andra. lite en sådan dag är det. funderar på att flytta till ett annat land och youtubear bajs. hittade den här tjejen. hon är nästan lika knäpp som jag. vad gör jag när jag inte youtubear bajs undrar ni? då youtubear jag titanictrailern och lipar. helt normalt.
SANKTA LUCIA.


kände mig lite som kate hudson i almost famous idag när jag gav mig ut på julklappsjakt. kände mig med andra ord rätt fet ett tag. tyckte mig få både en och sjutton 'wow, en kändis-blickar' = almost famous liksom. insåg en timme senare att mina bootcut-jeans bjudit in till något slags öppet hus. stängde igen hamburgerkiosken och kände mig plötsligt jävligt långt ifrån kate hudsons fethet. köpte en tröja till mig själv, en grillad kyckling och inga julklappar. snacka om att slå på stort med luciafirandet. men ett riktigt old school och pråligt luciatåg värmer ett känsligt hjärta. depp-peppar att gråta en skvätt i kyrkan ikväll. heja lucia.

WHERE IS THE LOVE?


ikväll älskar ingen mig. känner det på mig. känns inte alls skoj. ni vet hur det sägs att när man hickar är det någon som tänker på en. jag har aldrig hicka. a-l-d-r-i-g. fy fan.


HEJ IGEN DECEMBER.


har försökt känna in det här med andra advent lite. med andra ord; jag har käkat mackor och snickersglass. anyways. tycker det är kul att juletider inte bara kommer med julefrid* utan även sjutusen finnar och mindre bröst. seriöst liksom. vad händer med bakåtvänd pubertet? när bikboks spetstoppar xs/s liksom  faller ner på magen efter ett par minuter. kom igen. och så prickig korv i hela ansiktet också. december.. you gotta do better than this!

* vad är det för ord? hur känns det? och jag älskar ändå mest julen.


HEJ DECEMBER.
idag rynkar jag pannan för att helgen alltid är över innan den ens börjat. för att jag känner för det. för att det är andra advent och jag inte ätit någon lussebulle. för att det är mycket snor i omlopp. för att jag är godisberoende. för att pengar är så himla bajs och nödvändigt. för att människan är skör i största allmänhet.

annat intressant att veta är att jag efter tre dagars konstant pepparkaksätande kan konstatera att det inte gör mig dålig i magen. det är tydligen vanligt annars. det finns alltid någonting att vara glad över.