LESS-KIGT.


vad har hänt senaste veckan?

jag har ätit ca 3 kg lösgodis (ingen överdrift, kanske en underdrift till och med), jag har köpt min första bok på kanske tio år ('ursäkta att man vill bli lite älskad' var titeln, kunde liksom inte låta bli), det har flyttat in fem finnar på välvalda spots i mitt ansikte (tillhör gör att jag nästintill slutat välkomna finnarna in i butiken, snacka om att hämnas), besämt mig för att börja spara pengar utan ursäkter (behöver jag nämna att fenomenet tröstshopping sätter käppar i hjulet?), gått in i en lyktstolpe (på riktigt, rätt in, pang, aj)..

då är frågan. vad av det här är egentligen kul? 

internetuppehåll känns jävligt sunt. avhållsamhet kanske är det nya svarta. less-kigt.


FRIDAPFRIPPAFRIDISFRIDSTERFRIDOLF.


har tänkt på en sak. jävligt random det här med att man ger kändisar man absolut inte känner och i dom flesta fall aldrig ens träffat inbitna smeknamn. typ som 'brittan'. fan vad snopen man skulle bli om man springer på varandra lite lätt och hon drar en 'hey frippa p, nice to finally meet you'. eller om 'kurtan' cobain skulle slänga sig med en 'yo fridolf, good to see you'. det hade såklart varit extra konstigt med tanke på att han är död. men ändå. nicknames är ju det nya svarta. vad vore leif loket olsson utan 'loket' liksom? för att ta ett jävligt bra exempel. 

HAHAHA. kom på en rolig intern grej. 'vem fan är mj?' dagen efter hans död. men jag håller med dig, älskade stina. kunde ju ha varit en malin johansson eller vad som. vad är det här med att lägga ihop första bokstäverna för skoj egentligen? det har ju gått för långt nu när butiker plötsligt fallit offer. 'var på bb och handlade outfit för kvällen' man baaaa.. 'aha, du kör på milf-tricket du' eller 'GT'.. du tänker gina tricot, jag tänker gin & tonic. känns mer rättvist. gin & tonic var ju definitivt först.. det kanske ni skulle tänkt på lite innan, jävla gina tricot.

okej. godnatt.


BOOM!


vad gör (citat från min kära vän linnpan) 'stockholms farligaste singel' en fredagkväll efter idol och hellenius hörna? youtubear sönder alla barnstjärnor från ellen show i väntan på bättre tider. linnpan, det var bevisligen för längesedan vi sågs.

men how cute då? en grej som sticker lite i ögonen bara.. får amerikanska stjärnor ännu mer para om dom extraknäcker som moralkärringar under bästa sändningstid? vadå skolan först? give me a break! hon är ju för fan superstar. way too cool for school. bara kör säger jag. och jag har alltid rätt.
HÅNGELKRÅNGEL.


en konversation för ungefär en vecka sedan löd som följer..

sara ba; VARFÖR HAR VI INGEN OBOY HEMMA?
jag ba; för det är för lite hångelaktivitet här?
victor ba; det ena ger det andra
jag ba; ica nästa!

och kanske sju icabesök senare står det fortfarande ingen oboy i skåpet. däremot sju chipspåsar i papperskorgen. kanske finns en anledning till varför jag sitter själv hemma och glor idol en fredagkväll. är det någon som inte kommer älska mig när jag väger 150 kg? i så fall är det nog dags att planera in ett sista häng snart. innan 2012 för att vara på den säkra sidan. hit me, fattyhaters.


HAPPY BIRTHDAY TO YA.


förresten fyller bästa tjejen år idag. hon heter maja och är lite för långt bort. maja, jag och brittan saknar dig. hittade en bild från igår (eller var det i förrgår?) som jag tänkte skulle vara en fin gåva. mye bursdagskos på den kan man si.

kentalove fåevah!
EN KÄNGA TILL GODISBEROENDET.


lyssnar på kent för gamla tiders skull och inser att mitt godisberoende blir värre för varje dag som går. använde även ett par kängor för första gången sedan förra hösten idag. en utav mina sämre idéer kan jag känna så här i efterhand. nu har jag istället för två lilltår, fyra stortår. jävligt charmigt. lägg till ungefär sjuttio 'nej, tittar bara, har inga pengar.. väntar på lönen' in my face. inte nog med att det är piss för business, det är också en påminnelse om att mitt eget konto ekar tomt. räckte inte med en chokladkaka för att rädda denna torsdag. jag vill ha hela godispåsen.


BONDE SÖKER FRU.


alltså, låt mig få skratta högt åt mig och sambhoe som kör egen speakerröst till bonde söker fru x2 idag. 'men alltså fy fan, du är ju så jävla pinsam.. du ska ju hem nu, du ska fan skita i om det var lätt eller svårt, det var ju så jävla väntat.. vad hände med det?' 'och han bara.. jag skulle kanske ha sagt medelsvår.. jävla mes!' 'tacka vet jag yvonne.. vad vill du ha för kvinna? men hon är väl för fiiiiin'. hahahahaha. kan man bli mer involverad i något man är allt annat än involverad i? ska tilläggas att allt klagas och hyllas på äkta kalmaritiska aka bonnespråk. hur kan man inte älska det?


VADÅ CAPS LOCK?
DEN HÄR BILDEN BLEV JAG TAGGAD I PÅ FACEFUCK FÖR ETT TAG SEDAN. KÄNNS JOBBIGT ATT JAG INTE MINNS DETTA. VARFÖR SKULLE JAG KÖPA EN SKITFUL TISHA? OCH VAD ÄR DET FÖR BRÖST JAG SITTER INNE MED? FRAMFÖR ALLT.. VART TOG DOM VÄGEN? ÄR INTE ALLS SÄKER PÅ ATT DET DÄR ÄR JAG. MEN A FACEFUCK-TAG NEVER LIES! JU. BARA SVÄLJA BETET, SLÄNGA TISHAN OCH BÖRJA LETA EFTER BOOBSEN.

/necessary almost all the time


LA GENTE ESTA MUY LOCA.


igår tog jag och sambhoe på oss bikini och sprang ut på söder i världens regn och rusk. höstskrek lite och samlade energi att ta fram i sämre tider. kändes som en jävligt bra idé i stunden. känns mindre bra idag när det verkar som att familjen snor flyttat in i min högra näsborre. och det första man tänker då är såklart.. vad fan var det för fel på den vänstra? det andra man tänker är att om jag inte blir sjuk efter det här finns det helt plötsligt bevis för att jag är superwoman. och det tredje lär väl vara att jag är helt knäpp och att intressenivån i detta inlägg = noll. slå ihop 1,2,3 och vi har en knäpp, snorig och totalt ointressant superwoman. så jävla 2011!


ONE LOVE.


hej cyberspace! vad ska man göra med all kärlek man har? auktionera ut den på ebay? vad är ett rimligt pris? det är bra kvalitet på skiten. kan man hävda det utan 'källkritik' eller förslag till eventuell 'provkörning'? skitsvårt det här med kärlek. man tycker det borde vara gratis. men ingenting är gratis. inte ens tequila.

budgivning, skamliga förslag, etc etc.. som med tequilan; keep 'em comin'!


TILL THE WORLD ENDS.
här har vi en jävligt taggad tjej någon timme innan en historisk kväll drog igång. slitage 1.0 idag.. men det var värt varenda krona på den där tusingen som spårlöst lämnade mitt kort. tack britney för all svett du fick mig att producera, tack för att du skrattade så där härligt som jag önskat, tack för en överjordiskt magisk show, tack för att du pissar på allt och alla, tack för att jag inte blev det minsta besviken. vill även tacka patte för bra gayfokus på the unofficial after party, mackan för awesomeness som partner in crime och mig själv för lite allt möjligt. brittanlove forever! over and out.


SLAVE 4 ME.


det är ju alltid kul att få ta del av andra människors dagsplanering. så att man inte glömmer vad andra människor ska göra. superviktigt förstås. här kommer därför min lilla söndag;

- jobba
- brittan

JORÅSÅATTE. då tog man det tillfället i akt att skryta med godbitarna också. och ni som inte tycker att brittan är något att skryta med kan gå och dra något gammalt över er. själv laddar jag inför en söndag som kommer fräsa sönder. och ja, jag erkänner att jag fortfarande vill tro att brittan är på topp och är slaviskt snygg. och ja, jag erkänner att jag kommer bli lite besviken om så inte är fallet. men.. jag har sittplats vilket gör att jag inte kommer kunna ta ett rättvist beslut i frågan pga avståndet. och när jag sedan träffar henne, kramas lite, tar en bira och snackar gamla minnen (?).. då kommer jag ändå vara för exalterad och ge blanka fan i lönnmage och sju svåra år. britz, den långa väntan är över. ikväll ska du äntligen få vara en slav för mig.

ps. maja, jag sörjer din frånvaro. men lovar kärleka för oss båda.


någon som inte blir svettig? gå till doktorn!


FEED THE MINDS.vi är era feeders! jag hoppas ni är hungriga. för vi har precis börjat.


FRIDAY, I'M IN LOVE.


sambhoe och jag tog en liten runda runt årstaviken. and so did GÖSTA EKMAN. tro på fan att dagen har börjat bra. tack kära lediga fredag, du är redan bättre än jag vågat hoppas på. fredagskärlek till alla gullungar!


så här söt var han. fast sötare nog. ja, defintiivt sötare. gösta irl ftw.


THIS IS THE WAY IT IS.


jag och min kära sara har ett ledmotiv till vårt sambhoe-liv. varje dag/kväll är det celine dion på högsta volym som gäller. denna starka kvinna ger oss styrka. och eftersom inte grannarna klagat än tar vi lite för givet att vi liksom passar bollen vidare. och det är ju en himla vacker tanke tycker vi. sparar lite på krutet den här gången, kör små stjärnorna-style med mimning och låter celine få ta ton. men jag lovar, det här vill ni inte missa.

DON'T GIVE UP ON YOUR FAITH
LOVE COMES TO THOSE WHO BELIEVE IT
AND THAT'S THE WAY IT ISden mästerliga finalen går igång ungefär två minuter in, för er viktig-petters som tycker ni har bättre saker för er. men vad fan kan vara bättre än det här? blir inte förvånad om celine knackar på dörren anytime now.


BRINGIN' IT BACK.


ni vet ibland har man en sådan där dag när man liksom flowar. kollar sig i spegeln och tänker 'fierce, frida.. du skulle kunna döda en kungskobra bara med din fantastiska jävla uppenbarelse'. det har väl hänt typ en eller två gånger. ofta i samspel med alkoholintag. men ändå. idag.. idag är inte en sådan dag.frivilliga fans som planerar att titta in här ibland och inte vill tappa tron på mänskligeten får gärna sponsra mig med något slags retuscheringsprogram. men webcamen.. den ger jag fan inte upp. saknat den sedan jag var fjorton. so bringin' it back.


INT' BITTER.
men eller hur! kom igen, världen. för fan. och nej..
det här postar jag inte bara för att jag varken har iphone eller mac. inte bara i alla fall.


HUMOR(D).


googlade 'humor' och hittade denna. får verkligen lov att anta att det lilla roliga jag ser i det beror på att klockan är 00.40 en tisdagkväll efter överskott på omega3, chokladfrossa och gin i omlopp. för att inte glömma en rejäl dos med fotboll. inte konstigt att man inte är helt okej. jag måste verkligen duscha. annars blir ingenting roligt för någon i min närhet imorgon. nu ska jag gå och akta mig för miscalculation. eventuella misstag på ämnet kommer givetvis rapporteras.01.02 och jag kan rapportera att allting gick till enligt vett och etikett. och jag kan också inse att jag inte som utlovat rapporterar om eventuella misstag, utan om väl genomfört uppdrag. vem fan vill ha goda nyheter liksom? känner mig lite ringrostig, men lovar bättring. nu dör vi.


RÄDDAREN I NÖDEN! GLÖM DÖDEN.


det är så jävla gulligt att folk saknar ens blogg. man dör lite liksom. ser fram emot att rädda lite fans från fantastiska bakfyllor och ruggiga höstdepressioner. 

mer sprutorgasm åt folket!med vänliga pepphälsningar från mig och nick carter